torsdag den 29. december 2011

Godt Nytår

LuckDucks ønsker alle et godt nytår og på gensyn i 2012.

Ænderne blev "født" omkring påsketid 2011 på Baagø, hvor jeg til manges store morskab sad og malede osv. på de to første i kuldet. Der tænkes nogen gange store tanker på en ø med højt til himlen. Når man så oveni købet tilsætter campingvognshygge og lidt kreativ craziness, så har man LuckDucks.

Ideen fik yderligere medvind via Hornstrup Centeret i Vejle - vi ser frem til samarbejdet i 2012. Lige pludselig havde vi også mulighed for en udstilling i Levins Hus i Fåborg, og yderligere en venter i Fredericia - også en spændende udstilling, som vi glæder os  meget til!

Bloggen kom til, efter at jeg blev præsenteret for en af de smukkeste haveblogs nemlig: http://www.regnspovehaven.blogspot.com/ og med kærlige drillerier og moralsk støtte fra min dejlige familie...ja så begav vi os ind i "Blogland". Siden da har vi i gennemsnit haft ca. 20 besøgende om dagen - TAK for det, bliv endelig ved med at kigge forbi :-)

Der kommer til at ske endnu flere spændende tiltag med LuckDucks i 2012. Følg med her på bloggen - This is only the beginning ;-)

På genlæs,

1 kommentar:

  1. Hej LuckDucks,
    Tak for året der gik. Skønt at følge jeres udvikling og "art-ificering"
    Knus havebloggeren.

    SvarSlet

Søg i denne blog