torsdag den 27. oktober 2011

Upcycling - The New Ducks on the Blog

Upcycling er et ord, der går igen og igen, i alt hvad der handler om indretning og design. Kort fortalt handler det om at tilføre ny værdi til en ting, som ikke længere gør gavn, som ikke længere bliver brugt, og som er klar til at blive smidt ud. Ved upcycling ser man tingene som råmaterialer, der er fulde af muligheder - som ressourcer på et forkert sted.
Upcycling handler i al sin enkelthed om at genoplive eller genopfinde tingene og derigennem sikre, at de ikke går til spilde og ender som affald. Tingene får altså en helt ny livscyclus i skikkelse af et helt nyt produkt.
Til ferniseringen d. 14. november er upcycling også et gennemgående tema. Ænderne har fået sig en ny livscyklus og fremstår nu som et nyt produkt – en hyldest til livet, til det skøre og skæve og til humoren. Samtidig finder de en ny værdi som et aktuelt bud på design til boligen. De kan stå i bogreolen, på trappen, som borddekoration, ved hoveddøren i en krukke, som en del af et farve-i-farve tableau eller…kun fantasien sætter grænser.
Podierne, der skal bruges i forbindelse med udstillingen, er gamle kabeltromler i træ. De har fået tæv af vind og vejr på diverse byggepladser– men er nu befriet for kabler og genoplives som podier for de sprælske LuckDucks.
Glæd jer!

The New Ducks on the Blog ;-)


1 kommentar:

  1. Hej Søs,
    Hvor er de fine. Jeg vil gerne have dem alle tre;-) Super at du nu er godt i gang. Vi høres ved. KNUS

    SvarSlet

Søg i denne blog